Officiell webbplats
  • Svenska Svenska
  • Om Hotell Alfred Nobel
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Boda Borg-paket Karlskoga

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Boda Borg-paket Karlskoga

 

Har du någon gång funderat på hur det skulle vara att vara med i Fångarna på fortet? Då är Boda Borg i Karlskoga något för dig!

 

De erbjuder en unik upplevelse av äventyr genom sitt koncept av "Questing". Questing innebär att deltagarna testar att lösa en serie av fysiska utmaningar och pussel i en interaktiv och fantasifull miljö.

 

Banorna innehåller olika teman och är utformade för att utmana och underhålla både kropp och hjärna. Något som gör Boda Borg till en populär aktivitet för privatpersoner, skolor och företag som söker en annorlunda och rolig aktivitet.

 

Vill du också testa detta? Då är vårt Boda Borg-paket något för dig! Förutom inträde på Boda Borg får du även en natt på charmiga Hotell Alfred Nobel i centrala Karlskoga där ni kan koppla av och njuta av en lyxig frukostbuffé!

 


I PAKETET INGÅR:
- Övernattning med frukostbuffé
- Välkomstpaket på rummet med chips, godis & läsk
- Entré till Boda Borg
- Tacobuffé på Boda Borg

 

*Tacobuffén serveras kl.12-14 och är gjord på nötfärs, allt är laktosfritt

 

 

Så vad väntar du på? Boka detta paket idag och upplev en oförglömlig vistelse på Hotell Alfred Nobel och Boda Borg!*För att klara utmaningarna på Boda Borg bör man vara minst tre personer

*Vänligen notera i rutan "Meddelande och speciella önskemål" som ni hittar i nästa steg, vilken dag ni önskar besöka Boda Borg samt eventuella matallergier.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Entré Boda Borg
  Tacobuffé Boda Borg
  Läsk 33cl
  Chipspåse 40g
  Gott & Blandat 160g
  Frukostbuffé

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Boda Borg-paket Karlskoga. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod